Geyve Milli Eğitim'de Durmak Yok

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal:"Sakarya' nın 5 ilçesine ait 400 bin ders kitabı, Geyve'den dağıtılacak."dedi.
Editör Editör


2015–2016 eğitim öğretim yılının hazırlıklarının devam ettiği bu günlerde ‘Ücretsiz Ders Kitapları Projesi´ kapsamında öğrencilerimizin en büyük kaynakları olan ders kitaplarının, ders zili çaldığı 14 Eylül 2015 günü hazır olması için Geyve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

400 BİN KİTAP

Geyve ile birlikte Taraklı, Pamukova, Arifiye ve Sapanca ilçerindeki okullarına ait kitapların dağıtımının yapılacağı Merkez Geyve Ortaokulu’nda 400 bin kitabın tasnif işlemleri devam ediyor.

 Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal: "12 yıldır devam eden ücretsiz ders kitabı projesinden okul öncesi, özel okullar, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler yararlanacak.  ilçeydeki okullara dağıtılmak üzere yaklaşık 400 bin adet kitap Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderildi."dedi.

DERS ZİLİNE HAZIR

Milli Eğitim Müdürü Canbal sözlerine şöyle devam etti: 2015–2016 eğitim öğretim döneminde, öğrenciler okullarının açıldığı ilk gün 1 yıl boyunca kullanacakları ders kitaplarını sıralarının üzerinde poşetli olarak hazır bulacaklarını, Bakanlığımız tarafından dağıtılan bu ücretsiz ders kitaplarının yeni eğitim öğretim yılında da faydalı bir şekilde kullanılmasını temenni ediyorum.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs