Türkiye'de ilk olan sistem Geyve'de!

SASKİ, 9 ilçeye bağlı 35 mahalle için Türkiye’de ilk kez fabrikasyon betonarme depo imal etti.İmal edilen su depolarının ilki, Geyve’ye bağlı Güney Mahallesi’nin Karaoğlanlar mevkiine yerleştirildi.

Editör Editör

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş’in kısa bir süre önce muhtarlarla yaptığı toplantının ardından müjdesini verdiği içmesuyu depoları mahallelere yerleştirilmeye başlandı. En gelişmiş uygulamalar incelenerek hazırlanan ve Türkiye’de ilk kez fabrika ortamında inşa edilen su depolarının ilki, Geyve’ye bağlı Güney Mahallesi’nin Karaoğlanlar mevkiine yerleştirildi.


İlk Depo Geyve’ye


Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Genel seçimlerden önce Akyazı, Geyve, Sapanca, Pamukova, Taraklı, Karasu, Kocaali, Arifiye ve Erenler’e bağlı muhtarlarımızla bir araya gelmiş, öncelikli ihtiyaçlar doğrultusunda 35 mahallemize yeni içmesuyu depoları kazandıracağımızı müjdelemiştik. Bu kapsamda ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı. Ve ilk depomuzu Geyve’ye bağlı Güney Mahallesi’ne yerleştirdik” diye konuştu.


Hızlı ve Etkin Çözüm


Mahallelerin taleplerini hızlı bir şekilde karşılamak için Türkiye’de ilk kez fabrikasyon betonarme depo yapımının gerçekleştirildiğini de belirten Rüstem Keleş, “Mühendislerimiz en gelişmiş örnekleri inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda Türkiye’de ilk kez fabrikasyon betonarme depo imalatını gerçekleştirdik. Bu sayede mahallelerimizin ihtiyaçlarını kısa süre içerisinde karşılıyoruz. Hazırlanan depolar da son derece güvenli ve sağlıklı. Mahallelerimizin içme suyu ihtiyacını uzun yıllar güvenceye alacak yeni çalışmamızın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs