Yeni Geyve Kaymakamı gözyaşlarıyla uğurlandı

Ardeşen Kaymakamı iken Geyve İlçe Kaymakamlığına atanan İlyas Memiş, Ardeşen'de vatandaşlar ve bürokratlarla vedalaşırken duygulu anlar yaşandı.
Editör Editör

2010 yılından beri Rize Ardeşen’de görev yapan, Mülki İdare Amirleri 2015 kararnamesi yayımlanması ile birlikte ile Geyve'ye atanan Kaymakam İlyas Memiş, Ardeşen'de veda ziyaretleri  yaptı.


ŞAİR KAYMAKAM


Şair kimliğiyle de tanınan Kaymakam Memiş: Ardeşe’nin kendisi için çok verimli olduğunu belirtirken üç şiir kitabının ikisini Ardeşen'de çıkardığını belirtti .


GÖZYAŞLARIYLA VEDA


Kaymakam İlyas Memiş’in  Ardeşen Muhtarlar Derneği ziyaretinde duygulu anlar karelere yansıdı. Muhtarlar derneği başkanı Murtaza Özyanık, ziyarette yaptığı konuşmasında gözyaşlarına hakim olamadı. Özyanık; “5 yıl önce ilk geldiğinde ben karşıladım, giderken de ben uğurluyorum bu nedenle çok duygulandım, Kaymakamımız çok adaletli biri, hiç kimseyi ayırt etmedi. Çok çalışkan olan Kaymakamımız; Ardeşen için bir kayıp, gideceği yer için büyük bir kazançtır” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs