Başkanlardan şehit ailesine ziyaret

Sakarya AK Parti Milletvekili Ali İnci, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile birlikte Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’nın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dilediler.
Editör Editör

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci  Geyve belediye Başkanı Murat Kaya’yı ziyaret etti. Milletvekili İnci ile gündemi değerlendiren Başkan Kaya daha sonra beraberinde Taraklı Belediye başkanı Tacettin Özkaraman ve Göynük belediye başkanı Kemal Kazan Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından haince şehit edilen Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’nın ailesine ziyaret düzenledi.


Ziyarette  İnci, “Derin bir acı ve üzüntü içerisindeyiz. Ziya kardeşimiz talihsiz bir olay sonucu şahadet şerbeti içenler arasına kavuşmuş oldu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun. Allah sizlere sabırlar versin” dedi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs