Belediyeden Sağlık Hizmeti

Geyve Belediyesi tam teşekküllü olarak aldığı ambulans ile merkez ile bütün mahallelere sağlık hizmeti veriyor.
Editör Editör

Belediyeye ait ambulansta hem şoförlük yapıyor ve hem de sağlık hizmeti veriyor.

İlçeye 15 Km uzaklıta bulunan Melekşeoruç Mahallesi'nde bulunan Nezaket Ç. nin enjeksiyonunu yapmak için ambulans ile evine kadar hizmet götürüldü. daha sonra merkeze 10 Km uzaklıktaki Şerefiye Mahallesi'nde bulunan Rahime Y. isimli hastaya serum takmak için evine kadar gidildi.

İlçeye 15 Km uzaklıkta bulunan ve gelini tarafından hizmeti yapılan yatalak hasta Mustafa Akçay(90)'ın yaralarının pansumanı için Ercek Mahallesi'ne gidilerek gerekli tedavi yapıldı.

Geyve Belediyesi tarafından mahallelerde uzak-yakın ikamet eden hanelere gidilerek verilen hizmetten memnuniyetleri sorulan hasta ile hasta yakınları GEYVE HABER muhabirimize: "Bizlerin hanelerine kadar gelerek hal ve hatırımızı sormaları bile bizleri duygulandırıp onure etti. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve hizmeti geçen herkese teşekkür ederiz."şeklinde konuştu.

Ambulans ile hizmet veren Ferhat Duman: "Telefonum 7/24 gece-gündüz açık, hasta ile yakınları bana istedikleri zaman ulaşabiliyor. Bende sağlık hizmetini hastanın bizzat ayağına kadar giderek veriyorum."şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN/GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs