Geyve Ayva’sı Tescillendi

Geyve Belediyesi Belediyenin yeni logosunu ve de Geyve Ayvası markasını tescilledi.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya Geyve Ayvasının ilçe için bir sembol olduğunu, tarım ile anılan ilçe’de yetişen Ayva’nın lezzetinin birçok yerde yetişen ayva’dan çok daha iyi olduğunu belirterek, “Yakın zamanda Belediye logomuz da İlçemizin sembolü haline gelen Ayva’yı kullanarak bir değişikliğe gitmiştik. Logomuzun değişiminden sonra bu logoyu ve de Geyve Ayvası markasını Belediye adına tescil için marka patent enstitüsüne başvuruda bulunduk. Başvurumuz değerlendirildikten sonra logomuz ve de Geyve Ayvası markamız tescillendi. Coğrafi konum ve de marka tescili konusunun üzerinde ciddiyet ile durarak bu belgeleri aldık.” Dedi.

GEYVE AYVASI BİR MARKA OLDU

Başkan Murat Kaya aldıkları belge ile Geyve Ayvası’nın artık bir markaya dönüştüğü belirterek sözlerini “Bu tad ve lezzette ayvayı başka yerde yetiştirmek mümkün değil. Biz de bu meyveyi ve adını ölümsüzleştirerek bunu marka haline getirdik. Hayırlı olsun” şeklinde tamamladı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs