Osmangazi TEOG'a Hazırlanıyor

Geyve Osmangazi Ortaokulunda Yaz Dönemi öğrencileri destekleme ve yetiştirme kursları verimli bir şekilde geçiyor.
Editör Editör


Osmangazi Ortaokulu  müdürü Mustafa Can konuyla ilgili şunları söyledi:

24 Temmuz 2015 günü başlayan yaz kurslarımız 20 öğrenci ile açıldı. Öğrenci ve veli talebi kurslarımızın verimli bir şekilde geçmesi ile sayı 40'a çıktı ve 27 Temmuzda 2.şube açıldı. 

Bakanlığımız yönetmelik ve yönergeleri doğrultusunda açılan kurslar okulumuzun 8. sınıf öğrencisi olacak 109 öğrencisinin  40 tanesi  kurslarımıza devam etmektedir. Bu sayıyı öğretim yılının açılmasıyla 8. Sınıflarda % 100 ,5.6.7. sınıflarda ise % 90 olarak planlamaktayız. 

Kurslarda görev yapan ücretli ve İlçemiz Atatürk Ortaokulu öğretmenlerine öğrencilerim adına teşekkür ederim.Yaz mevsiminin normalin üstünde seyretmesine rağmen öğrenci ve öğretmen arkadaşlarında büyük şevk ve heyecan var.

Ağustos Böceği ile Karıncanın Hikayesindeki gibi bu çalışmaların sonucunun TEOG ortak sınavlarında ve öğrencilerin dönem sonlarındaki başarılarında görüleceğine inanıyorum. İlçemiz ortaokul ve liselerinin çoğunda devam eden bu kurs ve çalışmaların Geyve’ye  başarılar getirmesini  temenni ediyorum."dedi.


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


n

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs