Salih Yalçıntaş resmen AA Bölge Müdürü

Sakarya Basınının önde gelen isimlerinden biri olan Gazeteci Salih Yalçıntaş Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürlüğü görevine getirildi.
Ali ARICI Ali ARICI

 Sakarya basınında son olarak Sakarya Halk Gazetesi Genel Yayın Müdürlüğü yapan Salih Yalçıntaş'ın Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürlüğüne getirileceği bir kaç gündür medya kulislerinde konuşuluyordu.


Salih Yalçıntaş'ın AA Bölge Müdürlüğüne getirilmesiyle ilgili karar AA Genel Müdürü Şenol Kazancı tarafından bugün imzalanarak kesinleşti.


1 Eylül tarihi itibariyle AA Sakarya Bölge Müdürü olarak görev yapacak olan Salih Yalçıntaş sarı basın kartı sahibi. AA Sakarya Bölge Müdürü olarak görev yapan Cemal Coşkun ise İstanbul bölgeye başmuhabir olarak görevlendirildi.


Yalçıntaş'ın bu göreve getirilmesiyle Anadolu Ajansında haber trafiğinde hareketlenme olması beklenirken, Yalçıntaş'ın Sakarya Halk Gazetesinden ayrılmasıyla da gazetenin Genel Yayın Müdürlüğüne ise Safa Polat getirildi.


Adatavır olarak AA Bölge Müdürlüğü’ne atanan değerli meslektaımız Salih Yalçıntaş’a ve Sakarya Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği’ne getirilen Safa Polat’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.


Öte yandan SakaryaHalk Gazetesinden konu ile ilgili yapılan resmi açıklama şu şekilde:


Nisan 2012’den beri SakaryaHalk Gazetemizin Genel Yayın Müdürlüğü görevini üstlenen Sarı Basın Kartı Sahibi Salih Yalçıntaş, 26 Ağustos 2015 itibariyle bu görevinden istifa etti. Kendisine bu süreye kadar gösterdiği başarılı çalışmaları ve gazetemize kattığı değerlerden ötürü teşekkür ediyoruz.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs