Kaymakamın 30 Ağustos Mesajı

Geyve kaymakmamı İlyas Memiş: "30 Ağustos Zafer Bayramı, Anadolu’nun ebediyen Türk kalacağının dünyaya bariz bir mesajıdır."dedi.
Editör Editör

Bugün, Türk Milletinin ve O’nun bağrından çıkmış ordumuzun, kahramanlığını ve cesaretini bir kez daha tüm dünyaya gösteren 30 Ağustos Zaferinin; Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna uzanan sürecin ve dolayısıyla tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisinin 93. yıldönümüdür. Milletçe bu büyük Zaferi bir bayram olarak kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin karşısına çıkan tüm engelleri milli birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla aşmasının somut bir ifadesidir. Varoluşumuzun temel dinamiğidir; Anadolu’nun ebediyen Türk kalacağının dünyaya bariz bir mesajıdır.

Bu zafer; bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun milletimizle bütünleşerek gösterdiği büyük kahramanlıkların şanlı sonucudur. Bu şanlı mücadele; sadece geçmişimizin bir hatırası olarak değil, aynı zamanda aydınlık geleceğimize yürüyüşümüzde de bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Ancak son günlerde ülkemizi ve milletimizi, özellikle de güvenlik güçlerimizi hedef alan menfur saldırılar neticesinde şehit olan vatan evlatlarımız münasebetiyle gurur dolu tarihimizin önemli evrelerinden birinin yıldönümü kutlamaları buruk geçmektedir. Yaşanan acılar istisnasız bütün milletimizin yüreğini dağlamaktadır. Bu hain saldırılarda şehit olan evlatlarımıza bir kez daha Cenab-ı Allah’tan sonsuz rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, yakınlarına, Yüce Milletimize, Emniyet Mensuplarımıza ve Silahlı Kuvvetlerimize sabır ve metanetler diliyorum.

30 Ağustos Zaferi gibi bir gurur ve coşkuyu yaşamamıza vesile olan, ülkemizin bağımsızlığını, kalkınmasını ve modernleşmesini sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, başta Silahlı Kuvvetlerimiz olmak üzere tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

                                             İlyas MEMİŞ

                                             Geyve Kaymakamı

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs