AK Parti Geyve’de seçim heyecanı

AK Parti Geyve İlçe teşkilatı, düzenlenen İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nda 'seçime hazırız' mesajı verdi.
Ali ARICI Ali ARICI

1 Kasım’da yapılacak erken seçim kararının alınması AK Parti kadroları hareketlendirdi. Geyve İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarını hızlandırdı.


1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan erken seçim sürecini değerlendiren AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı Başkanı Muhittin Irmak, milli iradenin 7 Haziran sonrası süreci değerlendirip 1 Kasım’da sandıkta gereken cevabı vereceğine inandıklarını söyleyerek, Kasım ayında yapılacak erken seçim için hazır olduklarını belirtti.


MİLLET DAVASI


7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından AK Parti haricindeki siyasi partilerin taşın altına elini koymadıklarını, aksine ülkeyi kaosa sürükleme çabası içine girdiklerini kaydeden Irmak,“AK Parti Geyve Teşkilatı olarak büyük bir azim ve istek ile tekrardan seçim sürecini en iyi şekilde yöneteceğiz, teşkilatımız seçime hazırdır. Bizler 8 Haziran’dan itibaren sahalardaydık. Şimdi de sahalardayız, çalışmalarımız devam ediyor. Halkımız ile iç içeyiz. Her şeyin farkında olan bir teşkilatımız var. Tüm seçmenlere ulaşmaya çalışacağız ve oy kullanacak her seçmene bu seçimin önemini anlatacağız. Partimizin tek hedefi yeniden tek başına iktidar olmaktır. AK Parti nasıl ki iktidar olduğu zaman dilimlerinde bu ülkeye değer kattıysa, inşallah 1 Kasım seçimlerden de tek başına iktidar olarak yoluna devam edecektir. Bizim davamız millet davasıdır. Bu kapsamda milletimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs