Başkan Irmak: ' Tercihimiz AK Parti Olmalı'

Ak Parti Geyve ilçe teşkilatı ziyaretlerine aralıksız devam ederek seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Editör Editör

AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak  Geyve'nin Taşoluk mahallesinde yaptığı konuşmada: " bu ülkenin dul yetim,engeli,garip gureba,fakir fukara vatandaşının elinde tutan kim Ak Parti yine bu ülkenin öğrencisinin elinden tutan kim Ak Parti herkesi ve herkesimi Düşünen yine Ak Parti maşallah Ak Parti hizmetleri rahmet yağmurları gibi her tarafa yağmaktadır Gittiğiniz her yerde Ak Partinin eserlerini görürsünüz dedi.

 Eserlerimiz var diyoruz hizmetlerimiz var diyoruz biz eser siyaseti yapıyoruz hizmet siyaseti yapıyoruz bizim dışımızdakiler ne siyaseti yapıyorlar acaba ne Söylüyorlar merak ediyorum hangi hizmetleri var hangi eserleri var acaba bu ülkede taş üstüne taş koydukları var mı hayır bunlardan ülkeyi germekten,ülkenin huzurunu bozmaktan ve fenalık telalığı yapmaktan başka bir şey duyduğunuz var mı hayır O zaman hizmet istiyorsak tercihimiz Ak Parti Olmalı diye belirtti.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs