MHP’de Aday Adayı Tanıtımı

MHP Sakarya Milletvekili aday adayları MHP İl Teşkilatı’nda kamuoyuna ve basına tanıtıldı.
Ali ARICI Ali ARICI

MHP İl binasında düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısına MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, İl Başkanı M.Levent Bülbül, İl yönetimi, İlçe Başkanları, Meclis üyeleri, ve çok sayıda partililer katıldı.


Hendek İlçe teşkilatı Hendek’li iki aday adayı Hızır Çağrı Güngör ve Orhan Topçu’yu tanıtım programında yalnız bırakmadı.


Milletvekili Zihni Açba, İl Başkanı Muhammed Levend Bülbül, il ve ilçe başkanları, parti yöneticileri, ülkücüler, partililer ve aday adaylarının katıldığı tanıtım toplantısı Bülbül’ün açılış konuşması ile başladı.


“ÜLKE ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR”


İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül, Cumhuriyet tarihinde ilk defa ülkenin Cumhurbaşkanı tarafından erken genel seçime götürüldüğünü, bu sürecin sıkıntılı ve zorlu bir süreç olduğunu vurguladı. Bülbül konuşmasında ayrıca, genel başkan Devlet Bahçeli’nin de aynı şeyleri dile getirdiğini belirterek, “Son yaşanan kınama eylemleri ve terör saldırıları ülkedeki sıkıntıların giderek arttığını gösteriyor. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz, gazilerimize de şükran duyuyoruz” dedi.


“ERDOĞAN’IN DAYATMASINDAN ÜLKEYİ KURTARMAK GEREK”


İl Başkanı Bülbül, “Milletimiz bu büyük sıkıntıların üstesinden elbet gelecektir. Zararın azalmasının yolu Erdoğan’ın dayatmacı anlayışından ülkeyi kurtarmaktan geçer. Biz de bu süreçte elimizden gelen çabası göstereceğiz” şeklinde konuştu.


Daha sonra partinin aday adayları teker teker kürsüye geldi ve neden aday adayı olduklarını açıkladı.


“GELİNEN NOKTADAN AK PARTİ SORUMLU”


Ardından söz alan Sakarya Milletvekili Zihni Açba ülkenin geldiği noktadan Ak Parti’yi sorumlu gösterdi. Açba yerel basına da duyarlılık çağrısı yaptı. Parti yöneticileri ve aday adayları tanıtım toplantısının bitiminde il binası önünde toplu halde fotoğraf çektirdi.


Konuşmanın ardından MHP’den milletvekili aday adayı olan Ali Rıza Acartürk, Yüksel Ayanoğlu, Metin Güneş, Hızır Çağrı Güngör, Ahmet Pehlivan, Türker Ergül, Melikşah Budak, Cem Tanrısever, Orhan Ünver, Orhan Topçu ve Kamil Doğancı kürsüye çıkarak kendilerini tanıttı.


Aday Adayı Tanıtım programı sonunda Hendek’li iki aday Hızır Çağrı Güngör ve Orhan Topçu birlikte objektiflere poz verdiler.


Program çekilen toplu fotoğrafın arından son buldu.


İşte MHP’nin Sakarya’daki milletvekili aday adayları:


Zihni Açba


Ali Rıza Acartürk


Yüksel Ayanoğlu


Hızır Çağrı Güngör


Metin Güneş


Ahmet Pehlivan


İsmail Kamil Doğancı


Melikşah Budak


Orhan Topçu


Orhan Ünver


Türker Ergül 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs