Kazımpaşa Okulu’nun Bahçesi Asfalt Yapıldı

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; Geyveli vatandaşlarımızın ödedikleri her türlü vergileriyle oluşturulan Geyve Belediyesinin kendi öz bütçesiyle yapılan 90 bin ton asfalt çalışmamızda ilçe merkezimizin okul bahçeleri gibi bazı yerleri kalmıştı. Çalışmalarımıza yağışlardan dolayı kısa bir süre ara vermek zorunda kalmıştık.
Editör Editör

Çalışmalarımız ekiplerimizin daha önceden tespitlerini yaptığı ve programa aldığı mahalle yolları tamamlanıncaya kadar devam edecek. 

Ayırım yapmadan, gereken hizmetlerimizi yapıyoruz. Kazımpaşa okulumuzun okul bahçesini asfaltladık. Hayırlı Olsun. Ekiplerimiz de hızlı bir şekilde asfalt çalışmasını sürdürüyor. Biran önce çalışmalarımızı tamamlamak için canla, başla çalışıyoruz. Durmak Yok, Huzura ve Hizmete Devam...” ifadelerini kullandı.

Kazımpaşa Okul Müdürü Remzi Şengül: “Öğrencilerimiz okul bahçesinde daha rahat gezip, oynayıp, sosyal faaliyetlerini yapabilecekler. Belediye başkanı Murat Kaya ile emeği geçenlere teşekkür ederiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs