Fevzi Kılıç: 1 Kasım zaferine hazır olun!

"14 yıl içindeki büyük zaferlerin bir yenisi için inşallah 1 Kasım’a hazır olun ve 1 Kasım seçimleri sadece bir genel seçim olma mahiyetini artık yitirmiştir.”
Editör Editör


 Kılıç konuşmasında: “1 Kasım’da inşallah tekrar Türkiye’nin önündeki engeller kalkarak kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

   Fevzi Kılıç tüm aday adaylarına teşekkür ederek: “Bu akşam burada İl Yönetim Kurulumuz İl disiplin kurulu üyelerimiz ve Demokrasi hakem heyeti üyelerimizle birlikte Aday adaylarımızı tanımak AK Parti ailesine hoş geldiniz demek için bir aradayız. AK Davamızda bizde varız diyerek ses veren tüm Aday Adaylarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN KADERİ AK PARTİ’NİN KADERİDİR”

   Kılıç: “Bugün baktığımızda özelliklede 7 Haziran seçimleri sonrasında herkes çok açık bir şekilde görmektedir ki, Türkiye’nin kaderi ile AK Parti’nin kaderi artık tamamıyla birbirleriyle örtüşmüştür. 14 yıl içindeki büyük zaferlerin bir yenisi için inşallah 1 Kasım’a hazır olun ve 1 Kasım seçimleri sadece bir genel seçim olma mahiyetini artık yitirmiştir.” dedi.

KILIÇ: KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

   Fevzi Kılıç konuşmasının devamında ise: “1 Kasım seçimleri Türkiye’nin genel seçimleri olma dışında kaderini belirleyen seçimleri olma hüviyetini de kazanmıştır. 1 Kasım’da inşallah tekrar Türkiye’nin önündeki engeller kalkarak kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu akşam buradan seçim startını veriyoruz. İl Seçim Koordinasyon Merkezimiz Erkut Aşoğlu başkanlığında tüm ilçe programlarının planlamasını yaptı 18 Eylül’de Adaylarımızın belirlenmesi sonrası 1 Kasım seçimlerine kadar hem Adaylarımız hem Aday Adaylarımızla birlikte sahada çalışmalarda olacağız.” diye konuştu.

   Kılıç’ın konuşmasının ardından Aday adayları kendilerini tanıtarak, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

   Toplantıya AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milletvekilleri Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu ve Ali İnci 26. Dönem Milletvekili Aday adayları, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, Demokrasi Hakem Heyeti Kurulu Üyeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri katıldı. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs