Sağlık Meslek'te Dersler Başladı

Geyve METAL (Anadolu Sağlık Meslek Lisesi) öğrencileri için ders zili çaldı.
Editör Editör


Okulun bahçesinde düzenlenen törene okul müdürü Ahmet Akkuş, müdür yardımcıları Fatih Uysal ve Şeref Bulut, öğretmenlerden Hamiyet Bigekul, Esra Uçar, Zülal Orhan, Zeynep Suver, Dilek Yıldıran; Yaşar Göksinir, Mehmet Kılıç, Yakup Örün, Yasin Can, öğrenciler ve veliler katıldı.

OKULA KAVUŞMANIN SEVİNCİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra geçen yılın sportif ve kültürel alanda başarılı olan öğrencilere teşekkür edilip başarılarının devamı dilendi.

Öğrenciler adına bir konuşma yapan Esra Çelik şunları söyledi: Şu anda hepimiz, yeni bir öğretim yılına başlamış olmanın coşkusu içindeyiz. Okulumuza, öğretmenimize ve arkadaşlarımıza kavuşmak, hepimizi sevince boğdu. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla bir an önce tanışmayı arzuluyoruz. Okul bizim ikinci evimizdir. Beraber yaşamayı, sevgiyi, dostluğu ve arkadaşlığı burada öğreniyoruz. Öğrendiğimiz bilgiler yanında, hayata da hazırlanıyoruz.

   

ANNE BABAMIZIN UMUDUYUZ

Şimdi artık daha iyi anlıyoruz; genç olmanın, geleceğe hazırlanmanın ne demek olduğunu. Bizler hem anne babamıza karşı, hem de gelecek kuşaklara karşı sorumluyuz. Anne babamızın umuduyuz. Bu umudu boşa çıkarmamak, bize emek veren ülkeyi, ailemizi, öğretmenlerimizi hayal kırıklığına uğratmamakla yükümlüyüz. Ayrıca bizden sonra gelecek nesillere de örnek olmak ve daha güzel bir yarın hazırlamakla mesulüz.

MUSTAFA KEMALLERİN TORUNUYUZ

Çünkü bizler:"İlim Çin'de de olsa alınız."diyen Hz. Muhammed'in ümmetiyiz. Çünkü bizler "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum." diyen Hz. Ali'nin yolunda yürüyen insanların evlatlarıyız. Çünkü bizler, ilmi, adaleti, insanlığa hizmet etmeyi kendisine şiar edinen; insanı yaşat ki devlet yaşasın düşüncesini bütün dünyaya duyuran Yavuz Sultan Selimlerin, Fatih Sultan Mehmetlerin, Mustafa Kemallerin torunlarıyız. Artık tüm bunların bilincine varmış bulunuyoruz. Bizim bu bilinci kazanmamızda, kavrayışımızı yükseltmede tek yol göstericimiz okulumuz ve özverili öğretmenlerimizdir. Onların kıymetini bilmeliyiz.

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Bu ders yılının ilk gününde tüm büyüklerimize, bize emeği geçen değerli öğretmenlerimize söz veriyoruz: Çalışacağız, çok çalışacağız. Ülkemizin bağımsızlığını korumak, dahili ve harici düşmanlarımıza karşı koymak için çalışacağız. Çağın gereği modern teknolojiye sırtımızı dönmeden, ama onun esiri olmadan çalışacağız. Kendimizi bilgilendirmek için çok çok okumamız gerektiğini biliyoruz. Büyüklerimizden bize güvenmelerini istiyoruz. Öğretmenlerime saygılarımı sunuyor, bütün öğrenci arkadaşlarıma yeni ders yılında başarılar diliyorum.

ÖĞRENCİYE ÇİÇEK

Edanur Çetinkaya şiir okudu. 9.sınıfa yeni gelen öğrenciler adına Emirhan Seyfullah Tepe'ye çiçek verildi. Yaz stajında başarılı olan öğrencilere teşekkür belgeleri dağıtıldı. Okul müdürü Ahmet Akkuş, okul kurallarıyla ilgili açıklamalar yapıp, öğrencilere başarılar diledi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs