Atatürk İlkokulu Öğrencilerinden Röportaj

Geyve Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencileri, okul müdürü Sevgi Koçak ile röportaj yaptı.
Editör Editör


Geyve Atatürk İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinden Ece Zorlu, Nazlı Çubukçu ve Esma Sevde Karakuş, okul müdürüleri Sevgi Koçak'ı makamında ziyaret ederek usta gazeteciler gibi sorularını yönelttiler:

 "Sayın müdürüm, sınıf öğretmenimiz Mustafa Kısakürek'in verdiği ödevimizi yapmak için sizi ziyarete geldik. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz." diyerek söze başladılar.

Okul müdürü Sevgi Koçak, öğrencilerin sorularına karşılık özetle şunları söyledi: Daha ilkokula başlamadan okumayı öğrenmiştim. 23 yıl önce Yozgat iline bağlı Sarıkaya ilçesinin Yunus Emre İlköğretimokulunda göreve başladım. Öğretmenlik harika bir meslek. Çünkü bir insanın yetişmesinde katkınızın olduğunu bilmek, insana mutluluk veriyor. Üniversilerde okuyan, doktor, mühendis olan veya iş hayatına atılan öğrencilerimi görünce çok seviniyorum. Öğretmenliğin verdiği tat anlatılmaz, yaşanır. 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs