Geyve'de yatırımlar hızlandı

Geyve'ye kazandırılması düşünülen tamamlandığında ilçenin kuş bakışı izlenebileceği Seyir Terası Projesi'nin Hırka Köyü Tepesi'ndeki inşasına başlandı.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediyesi, tamamlanan alt yapı yatırımlarının ardından ilçenin bölgede yıldızını parlatacak seyir terası projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı.


Sosyal ve kültürel bir merkez olarak tasarlanan Seyir Terası Projesi; konferans salonu, kafeteryalar ve piknik alanları ile bölgeye hizmet vermeye hazırlanıyor. Geyve'ye önemli bir katma değer sağlayacak olan proje kapsamında 1500 kişilik amfi tiyatrosu, küçük bir hayvanat bahçesi, piknik alanı, ortasında gölet, oturma yerleri ve çocuk oyun alanları yer alıyor.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “Alt yapı, su, kanalizasyon gibi projelerinin ardından seçim beyannamemizde söz verdiğimiz Seyir Terası Projesi'ne de başladık. Geyveli vatandaşlarımızın rahatça nefes alarak dinlenebileceği bir ortam oluşturmayı düşündüğümüz bu proje sosyal, kültürel ve sporsal alanlarıyla Geyvelilerin ve çevre il ve ilçelerdeki vatandaşların buluşma noktası olacak" dedi. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs