AK Parti'de Seçim Çalışmaları Son Sürat

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam eden AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Şaban Dişli, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve yönetimi Eşme ve Doğantepe mahallesini ziyaret ederek vatantaslarla bir araya geldi.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve belediye başkanı Murat Kaya ve AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak birer selamlama konuşmasının ardından AK Parti’nin hizmetlerini anlatıp, geçmişte yapılanların, verilen vaatlerin teminatı olduğunu söyleyen Milletvekili adayı Dişli ise “Belediye başkanlarımız seçimlerden önce ne yapacaklarına dair seçim beyannamelerinde sözler verdiler ve bu sözleri tutmaya çalışıyorlar. Tutmaları içinde bizde yardımcı ve destek oluyoruz. Sizler bize ne kadar güçlü destek verirseniz, bizlerde sizler için bir şey isterken daha güçlü oluruz. Geyve bugüne kadar bize hep destek oldu. Bu bölgenin farkını göstermeliyiz ki, bizden sonra da Güney’den bölgeyi temsilen bir kişi olsun desinler” şeklinde konuştu.


Şaban Dişli, 7 Haziran Seçimlerine göre 1 Kasım seçimlerinde daha yüksek oranda oy alacaklarını söyleyerek “Bu durumu sokaktaki vatandaşımızın gözlerinde de görüyoruz. 7 Haziran’da bize oy vermeyen vatandaşlarımız bile ortaya çıkan tablo sonrası istikkrar ve güven ortamı için AK Parti’ye oy vereceklerini ifade ediyorlar. Herkes güven ortamının ve istikrarın bozulma endişesini yaşıyor. İstikrar olmadan iş adamı yatırım yapmaz. Hane reisi oğlunu evlendirmez. Esnaf satış yapamaz. Herkes durumun farkında. 7 Haziran sonrası bir kriz yaşanmasının nedeni AK Parti’nin 13 yıldır yaptıklarıdır.” Dedi.

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs