Şaban Dişli: Sakarya’da 6 milletvekili çıkarmamız hayal değil!

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı ve Başbakan Davutoğlu’nun dış ilişkiler ve ekonomi danışmanı Şaban Dişli, 102.2 frekansında yayın yapan Radyo Mega’da yayınlanan ve RATED ortak yayınıyla Sakarya’daki tüm radyolarla yayınlanan programda Sakaryalılara çağrıda bulunarak: “Vicdanlarının seslerine ve kulak verip başlarına iki ellerinin arasına alıp istikrar için oy vermeleri” çağrısında bulundu.
Ali ARICI Ali ARICI

 Şaban Dişli, Radyo Mega’da yayınlanan program öncesinde Radyo Mega ve Adatavır internet sitesi sahibi Sibel Uygun ile bir süre sohbet etti. Dişli, Supervisor ve RATEM Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Büyü, Adatavır Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Bulut ve Adatavır Yazarlarından Hüseyin Özçelik ile de genel siyaset üzerine sohbet etti.

Dişli, 1 Kasım seçimlerinde hedeflerinin Sakarya’da 7-0 olduğunu şuan için ise AK Parti’nin 6. vekil hedefine çok uzak olmadığını da sözlerine ekledi.


 AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı ve Başbakan Davutoğlu’nun dış ilişkiler ve ekonomi danışmanı olan Şaban Dişli, Sakarya Radyocular ve İnternet Yayıncılar Derneği’ne (RATED) bağlı radyo istasyonlarında ortak yayınlanan ve Şebnem Şenler Eriş ile İlknur Alemdar Çakar’ın sunduğu seçim özel programında Sakaryalılara seslendi.

Şaban Dişli, 7 Haziran Seçimlerine göre 1 Kasım seçimlerinde daha yüksek oranda oy alacaklarını söyleyerek “Bu durumu sokaktaki vatandaşımızın gözlerinde de görüyoruz. 7 Haziran’da bize oy vermeyen vatandaşlarımız bile ortaya çıkan tablo sonrası istikkrar ve güven ortamı için AK Parti’ye oy vereceklerini ifade ediyorlar. Herkes güven ortamının ve istikrarın bozulma endişesini yaşıyor. İstikrar olmadan iş adamı yatırım yapmaz. Hane reisi oğlunu evlendirmez. Esnaf satış yapamaz. Herkes durumun farkında. 7 Haziran sonrası bir kriz yaşanmasının nedeni AK Parti’nin 13 yıldır yaptıklarıdır.” Dedi.

YÜZDE 62’NİN ÜSTÜNDE OY ALIRIZ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan’ı Zeki Toçoğlu’nun 1 Kasım için ortaya koyduğu oy hedefinin bir temenni olmadığını ifade eden Dişli, bu oranın gerçek anket sonuçlarına dayandığını söyledi. Dişli, her gün oylarının artığını belirterek “1 Kasım seçimlerinde hedefimiz 7-0 yapmaktır. Partimizin yaptırdığı anketler ve saha çalışmalarımızda görüyoruz ki oylarımız yüzde 62’ninde üstünde. Kısaca Sakarya’da 6. Milletvekili çıkartmamız gerçekçi bir durum. Hayal değil.” dedi.

VAATLERİMİZ HERKESİN CEBİNE VE YAŞAMINA DOKUNUYOR

Programda AK Parti’nin seçim beyannamesinde ki vaatleri de değerlendiren Dişli, 7 Haziran seçimlerine göre partisinin herkesin cebine ve yaşamına dokunan vaatlerde bulunduğunu söyleyerek “Gençlere, kadınlara, çiftçilere, işçilere, esnaflara, engellilere, iş adamlarına verdiğimiz vaatler gerçekçi vaatler. Her vaadimizin kaynağını oluşturduk. Halkımızı 13 yıldır her söylediği ve vaat ettiğini yapan AK Parti’nin vaatlerini gerçekçi buluyor. Biz vaatlerimizi açıkladıktan sonra muhalefet partilerinin dile getirdiği vaatlerin vatandaş nezdinde bir hükmü kalmadı. Tek başına iktidara geldiklerinde bu vaatlerin 7 Haziran sonrası durağanlaşan ekonomiyi yeniden canlandıracaktır” diye konuştu.

Şaban Dişli, 7 Haziran Seçimleri öncesi dile getirdikleri 1000 yataklı şehir hastanesi, Mithatpaşa – Gar arasında ki demiryolunun yer altına alınması gibi vaatlerini de gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.


POZİTİF SEÇİM KAMPANYA YÜRÜTÜYORUZ

Dişli, AK Parti Genel Başkan’ı ve Başbakan Davutoğlu’nun 1 Kasım seçimleri öncesi teşkilatlara gönderdiği talimat gereği partisinin pozitif bir seçim kampanyası Yürüttüğünü ifade eden Dişli: “Seçim sürecinde görüntü kirliliği oluşturan her yere bayrak asılması uygulamasına son verdik. Bu ayrıca ciddi bir israftı. Şehitlerimize saygı için seçim otobüslerimizden yapılan müzik yayınlarının seslerini kıstık. Pozitif bir dil kullanıyoruz. Kimseyi kırmıyoruz. Sadece yaptıklarımız ve yapacaklarımızı dile getiriyoruz.” dedi.

AK Parti milletvekili adayları, milletvekilleri, büyükşehir belediyesi başta olmak üzere bütün belediye başkanlarının, kadın ve gençlik kollarının tam kadro sahada olduğunu ifade eden Dişli: “Sakarya’dan en az 6 milletvekili çıkarıp tek başına iktidara geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs