Geyve'de Feci Kaza: 3 Ölü

Adapazarın da fabrikadan gece vardiyasından çıkan Pamukovalı 5 işçinin içinde bulunduğu otomobil, karşı şeritte devrilen TIR' dan düşen konteynır'a çarptı.. 3 Ölü 3 Yaralı..
Ali ARICI Ali ARICI

Kaza sabahın erken saatlerinde meydane geldi. D-650 Karayolu Bilecik yönünden Adapazarı istikametine seyir halinde olan Erol Küçük(42) yönetimindeki 43 NE 808 plakalı konteyner yüklü TIR, kontrolden çıkınca yolda savrulmaya başladı.

 

D-650 Karayolu Geyve İlçesi, Alifuatpaşa mevkiinde yolu ayıran bariyerlere çarpıp sürüklenerek devrilen TIR'ın dorsesinden düşen konteyner karşı şeride fırladı.

Bariyerlerin üzerinden geçip sürüklenen konteyner karşı şeritte yoluna ortasına düştü.

 

Adapazarı'ndaki bir fabrikadan çalışan ve mesai bitimi işten çıkarak Pamukova'daki evlerine dönen 5 işçinin içinde bulunduğu Murat İyison(36) yönetimindeki 54 RF 087 plakalı otomobil yolun ortasına düşen konteynera çarptı.

 

Çarpma sonucu otomobil paramparça olurken araçta bulunan Şakir Önal(34), Mustafa Bölük(25), Muhammet Gürle(30), Çağrı Gürlin ve otomobil sürücüsü Murat İyison ağır yaralandı. Devrilen TIR'ın sürücüsü Erol Küçük ise kaza sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

 

İhbarlar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince ağır yaralı olarak Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırılan otomobildeki Şakir Önal ve Çağrı Gürlin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Muhammet Gürle, Murat İyison ve Mustafa Bölük'ün ise yoğun bakımda tedavileri sürüyor.

 

Araçtaki 5 kişinin Adapazarı'nda çalıştıkları fabrikada gece vardiyasından çıktıkları ve yaşadıkları Pamukova İlçesi Hayrettin Mahallesi'ne fabrikanın servisi olmadığı özel araçlarıyla döndükleri öğrenildi. Öte yandan, işçilerin 1 haftadır mesaiye kaldıkları için işten 2 saat geç çıktıkları belirtildi.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri, D-650 Karayolunda geniş güvenlik önlemi alarak yolun iki yönünü de bir süre trafiğe kapattı. Kaza yapan araçlar, olay yerine çağırılan çekiciyle yoldan kaldırıldı.

 

Geyve Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

İsmail Çetintaş/ Pamukova

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs