3 GÜNLÜK YAS İLALAN EDİLDİ

Ankara'daki feci patlamada 86 kişinin vefat etmesi üzerine 3 günlük yas ilan edildi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Ankara tren garının bulunduğu alanda menfur bir terör eylemi meydana geldiğini kaydeden İçişleri Bakanı Selami Altınok, "Bu eylem milletimize ve Türk demokrasisine karşı yapılmış bir saldırıdır. Lanetliyoruz." dedi. Bugünkü miting için Ankara Valiliği'ne başvuru yapıldığını ve bunun uygun görüldüğünü kaydeden Altınok, "Miting saatinde Sıhhiye'ye geçmek için toplama meydana gelmiştir. Güvenlik görevlileri önlemlerini almıştı. Gerekli arama işlemleri yapıldı. Acımız büyük. Saldırının gerekçelerini nasıl yapıldığını araştırıyoruz. 86 kişi vafat etti 186 kişi de yaralıdır. Yaralıların tedavisi için gerekli tüm çalışmalar yapılmaktadır. Zaman içerisinde bilgiler netleştikçe paylaşacağız." diye konuştu.(Basın)

GEYVE HABER ekibi olarak, ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize sabır ve metanet diliyor, sağduyulu olmalarını öneriyoruz.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs