MÜFTÜ ERHUN'NUN MUTLU GÜNÜ

Geyve Müftüsü Ali Erhun'un oğlu Hasan Esat Erhun ile Yaşar Önal'ın kızı Merve mutluluğa giden yoldan dönmemek şartıyla 'Evet' dediler.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Bilecik Kardelen Düğün Salonunda yapılan düğün cemiyetine; Bilecik belediye başkanı Selim Yağcı, Geyve kaymakamı İlyas Memiş, Hendek kaymakamı İdris Akbıyık, Geyve belediye başkanı Murat Kaya, AK Parti ilçe başkanı Muhittin Irmak, din görevlileri ve çok sayıda Geyveliler katıldı.

Hasan ve Merve çiftinin nikahlarını Bilecik Bayırköy belediye başkanı Mustafa Yaman kıydı. 

Nikah şahitliğini yapan Bilecik belediye başkanı Selim Yağcı evlenme cüzdanını verirken şunları söyledi:" Evlilik gibi kutsal bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Eşler yuvayı ne kadar sağlam tutarsa, devlet de o kakar sağlam olur. Evlilik hem erkeğin hem de gelinin omuzları üzerinde yürüyecek manevi bir müessese olduğu için cüzdanı ikisine birden teslim ediyorum. 

Geyve Adliyesinde hakimlik yaptığım için, Geyveli dostlarıma da seslenmek istiyorum: 

Taşı mermer, 

toprağı seramik, 

yaprağı ipek, 

kuruluş ve kurtuluşun beşiği, 

Ertuğrul Gazi'nin sancağı, 

Şeyh Edebali'nin diyarı olan Bilecik'e hoş geldiniz. 

Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra, Murat Yurttadur hoca ve arkadaşlarının sunduğu tasavvuf musikisi davetlilerin gönlünü fethetti. 

Erhun ailesi davetlilere yemek ikramında bulundu. Bilecik müftüsü Necati Akkuş'un yaptığı dua ile düğün cemiyeti sona erdi. Geyve müftüsü Müftü Ali Erhun da davetlilerle tek tek ilgilenerek teşekkür etti. 

GEYVE HABER ekibi olarak, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs