Kuntoğlu'ndan Geyve ve Taraklı Ziyaretleri

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu geçtiğimiz günlerde ilimizin güney bölgesi olarak adlandırılan Geyve ve Taraklı ilçelerine gitti.
Ali ARICI Ali ARICI

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte eğitimle ilgili gezilerine ağırlık verdi. Günlük mesaisine okulları gezerek başlayan Kuntoğlu, fırsat buldukça ilçeleri de ziyaret ediyor.


İlk ziyaretini Geyve Kaymakamı İlyas Memiş ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya'ya gerçekleştiren Kuntoğlu daha sonra Taraklı ilçesine geçerek Kaymakam Muhammet Kaya ve Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'ı makamlarında ziyaret etti. Kuntoğlu ziyaretler sırasında, ilimizdeki görevlerine yeni başlayan Geyve Kaymakamı İlyas Memiş ve Taraklı Kaymakamı Muhammet Kaya'ya hayırlı olsun dileğinde bulundu.


Bölgenin eğitim sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinin yapıldığı bu ziyaretlere; il milli eğitim müdür yardımcısı Alaettin Dişli ve şube müdürü Hasan Çelik de iştirak ettiler. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs