Dişli: Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı var!

AK Parti Milletvekili Adayı Şaban Dişli, yoğun bir seçim çalışması içine girdi. Kendi bölgesi olan Geyve, Pamukova, Taraklı ilçelerinin yanında Adapazarı, Akyazı ve Hendek ilçelerinde de mahalle mahalle gezen Dişli, partisine destek istedi.
Ali ARICI Ali ARICI

SEÇİM BEYANNAMESİ

Dişli, Adapazarı’nda Çark Caddesi ve Dar Sokak esnaflarını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Dişli, Akyazı İlçe merkezinin yanında Cumhuriyet ve Dokurcum mahallelerini, Hendek İlçe merkezinin yanında Soğuksu, Yeşilyurt mahallelerini, Geyve İlçe merkezinin yanında Eşme, Doğantepe ve çevre mahallelerini, Pamukova’da Pınarlı ve Balcı mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara partisinin seçim beyannamesini anlattı. Türkiye’nin AK Parti kadrolarına ihtiyacı olduğunu söyleyen Dişli, AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olması için destek istedi.

TÜRKİYE’NİN YÜZÜ GÜLECEK

Partisinin seçim beyannamesinde işçiden çiftçiye, sanayicisinden ev hanımına, gençlerden emeklisine kadar her kesime hitap eden, destekleyen projeler olduğunun altını çizen Dişli, “Bizim verdiğimiz vaatler, ortaya koyduğumuz projelerin hepsi hayat bulur. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın bir teminatıdır. AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi, Türkiye’nin yüzünü yeniden güldürecektir” ifadelerine yer verdi.

GÜÇLÜ OLURUZ

Gittiği ilçelerde parti teşkilatlarını da ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alan Dişli, vatandaşlarla kahvehane ve ev toplantıları yaptı. “Ben bu şehirde 3 dönem milletvekilliği yaptım” diyen Dişli, “Telefonum 24 saat açıktır. Bana ulaşmak isteyen herkes ulaşır. Bugüne kadar kim beni aramışsa ulaşmıştır. Gücümün yettiği kadarıyla bu şehre hizmet etmeye, hizmetin gelmesinde destek olmaya çalışmışımdır. Bugün yeniden 4 ncü dönem için adayım. Bundan sonrada sizlerin de hizmetinde olacağım. Siz bize ne kadar güç verirseniz, bizde Ankara’da Sakarya için o kadar güçlü oluruz” dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs