SAADET PARTİLİLER BULUŞTU

Saadet Partisi Geyve İlçe teşkilatı milletvekili adayı Fikret Özer, İlçe başkanı Serdar Atay ve ilçe müfettişi İrfan Tufanoğlu ile partili sandık müşahit görevlileri haftalık toplantılarını yapmak üzere bir araya geldi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Toplantının ana gündemini sandık müşahitlerinin eğitimi ve önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde oylarımızı daha çok nasıl arttırabilirizin yollarının anlatımı oluşturdu.

Saadet Partisi Sakarya milletvekili adayı Fikret Özer yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: 


MECLİSE NASIL GİREBİLİRİZ
Seçim çalışmalarının ana konusunun Saadet Partisi olarak meclise nasıl girebiliriz. 
Bu güne kadar %10 barajı engelinden dolayı meclise giremedik. Ama bu sefer anayasa mahkemesine bireysel başvuru hakkını kullanarak mecliste temsil hakkını kazanacağız. Sakarya'da 70 bin oy aldığımız takdirde meclise bir vekil ile ilimizi temsil edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde Saadet Partisine oy veren bu partiyi mecliste görmek isteyen seçmenlerimiz, 1 Kasım seçimlerinde yanında en az 3-5 oy daha getirmesi için inanç ve azimle çok çalışmamız gerekmektedir. Sakarya ilinde 7 Haziran seçimlerinde aldığımız 24 bin oyun, bu seçimlerde 70 bin ve üzerine çıkartılması hiç de zor değildir. Saadet Partisine Sakarya'mızdan milletvekili kazandırmanın şerefine hep birlikte erişeceğiz inşaallah.


ÜLKEYİ KAOSA SOKTULAR

Konuşmasını ülkemizin güncel konularına değinerek sonlandıran Fikret Özer: Daha önceleri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde görülen terör eylemlerinin artık ülkemizin her bölgelinde görülebilir olmaya başladığını ve bütün bunların sorumlusunun, 13 yıldır bu ülkeyi yanlış politikalar ile yöneten AK Parti'dir. 3 yıldır meclisteki milletvekillerine dahi içeriği anlatılmayan bir barış süreci ile bölücü terör örgütü PKK’nın sahada güç kazanmasına ve ülke genelinde bütün şehirlerde eylem yapabilecek konuma gelmelerine sebep oldular.
Ülkemizde koalisyonlu hükümetlerin hep kaos getirdiğinden bahsedenlerin;13 yıldır tek partili bir hükümet ile yönetilen ülkenin kaosa sürüklendiğini, siyasetin bir çıkmaza girdiğini neden görmezden gelirler?

Ülkeyi kaosa, istikrarsızlığa götüren koalisyon veya tek başına hükümet değil, o hükümetin başındakilerinin basiretsizliğinden ferasetsizliğindendir. Geçmişte, Milli Görüşün de içinde bulunduğu koalisyon hükümetleri döneminde ülkemizde ne kadar büyük hizmetlere imza atıldığını unutmayalım. Burada milletimize düşen bir görev var, o da şu yaklaşan 1 Kasım seçimlerinde basiretsiz, ferasetsiz yöneticilerden meclisi temizlemek olmalıdır.

1 Kasım seçimlerinde Saadet Partililer olarak hep birlikte bir seçim zaferine imza atarak ülkemizi bu karanlık günlerden kurtaracak ve milletimizi Saadete kavuşturacağız inşallah. İdrak etmiş olduğumuz 1437. Hicri Yılbaşını da tebrik ederek, tüm İslam alemine hayır, bereket ve Saadet getirmesini Cenabı Allah’tan dileyerek, bu toplantıya katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim.

 MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber


Fikret ÖZER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs