Doğantepe YBO'ya Ziyaret

Geyve Doğantepe Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Yurtlar ve Pansiyonlar Dairesi ile İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerini çiçeklerle karşıladı.
Editör Editör

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Yurtlar ve Pansiyonlar Daire Başkanı Yasin Vural ve pansiyonlu okullar grubu şube müdürü  Ahmet Şükrü Cömert Doğantepe Yatılı Bölge Ortaokuluna ziyarette bulundu. Bakanlıktan gelenlere İl Milli Eğitim Müdür vekili Oğuzhan Özkan, Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, Şube Müdürü Aydın Bal da katıldı.

Geyve'de tek yatılı bölge ortaokulu olan Doğantepe YBO'nun pansiyon binasının daha modern bir yapıya sahip olması için gerekli çalışmalar için fikir alışverişinde bulunuldu.Okulun eksiklikleri ve ihtiyaçları bizzat yerinde görüldü.

Eczacıbaşı grubu ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılmış olan protokol doğrultusunda okulun ve pansiyon binasının tüm ıslak zeminleri değiştirilip daha modern bir yapıya kavuşturulacaktır.

Geyve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal: "Oldukça olumlu bir havada gerçekleşen ziyaret okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri için moral kaynağı oldu. Ziyaretlerinden dolayı Bakanlık ve İl yetkililerine teşekkür ederiz."dedi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs