Yiğit düştüğü yerden kalkacak’ demiştik

AK Parti, 1 Kasım erken seçimlerinde yüzde 67,2’lik bir oy oranı elde ederek Sakarya’da büyük bir zafere imza attı.
Ali ARICI Ali ARICI

 AK Parti Sakarya İl Başkanlığı’nda düzenlenen kutlama töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün: “Seçim çalışmalarına başlarken yiğit düştüğü yerden kalkacak demiştik. Bugün milletimiz gereken cevabı vermiştir. Dediğimiz gibi; tek başına iş başına” diye konuştu.

Ayha Sefer Üstün: “Rabbimize hamdolsun. Kısa zamanda tüm teşkilatlarımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz koordineli bir şekilde çalıştık. Dediğimiz gibi; tek başına iş başına. Sürecin başından bu yana mücadelesini sürdüren Milletvekili adaylarımız Nuray Sağıroğlu ve Recep Hacıeyüpoğlu’na da büyük şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Üstün: “Bize bu rekorun kırılmasını sağlayan Sakaryalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yeniden şahlanışımız ile tek başına iktidar olduk. Şunu çok açıkça ifade ediyorum. Herkesin vekili olacağız. Bize rekor oy veren hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Çok çalışarak onlara verdikleri oyu helal ettireceğiz. Bize oy vermeyen kardeşlerimizin de gönlünü kazanacağız. Tek başına iktidar dedik, milletimizin teveccühü ile gerçekleşti.Sorumluluğumuz ağır.Bundan sonra tek işimiz çalışmak çalışmak” 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs