Açba’dan seçmene “tuhaf” suçlama!

MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba 1 Kasım seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada AK Parti'ye oy veren seçmenler hakkında "tuhaf" açıklamalarda bulundu.
Ali ARICI Ali ARICI

Açba yaptığı açıklamada, AK Parti’nin milletin iradesiyle sandıklarda elde ettiği seçim zaferini “Tehdit, şantaj ve korku algısıyla” kazandığını iddia etti! Açba açıklamasının devamında ise AK Parti’ye oy veren seçmenlere “Bu şantaj, tehdit ve korku algısına teslim olmuştur” diyerek seçmenin hür iradesini sandığa yansıtamadığını iddia etti!

ZİHNİ AÇBA’NIN O AÇIKLAMASI

Her türlü tehdit, şantaj ve korku algısının gölgesinde yapılan 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri sonrasında, herkes açısından şaşırtıcı olduğunu düşündüğümüz bir siyasi tablo ortaya çıkmıştır. Ne yazık ki; vatandaşlarımızın büyük bir kısmı, 7 Haziran sonrasında şekillenen siyasi tablo karşısında panikleyen ve ülkeyi yeni bir seçime sürükleyen AKP iktidarının, geride bıraktığımız üç aylık zaman dilimi içerisinde had safhaya vardırdığı bu şantaj, tehdit ve korku algısına teslim olmuştur. İktidarı elinde bulundurmanın sağladığı devlet imkânları büyük bir pervasızlıkla kullanılmış, bu imkânların sağladığı güç ve kudretle “Biz olmazsak hüsran” algısı ile, seçmen iradesi ipotek altına alınmıştır.

Yaşanan her türlü olumlu veya olumsuz gelişmeye rağmen 1 Kasım seçimlerinin, herhangi bir üzücü olaya mahal verilmeden gerçekleşmiş olması sevindiricidir. Dileğimiz odur ki; sandıktan çıkan sonuç ülkemiz, yöremiz ve aziz milletimiz için hayırlara vesile olacak bir sonuç olur.

Geride bıraktığımız bu süreçte; başta Milletvekili adayı arkadaşlarım olmak üzere partimizin il ve ilçe teşkilâtlarında görev yapan teşkilât yöneticilerimize, Kadın Komisyonlarında faaliyet gösteren cefakâr bacılarımıza, Ülkü Ocaklı gençlerimize, mukaddes davamıza gönül vermiş bütün dava arkadaşlarıma, gecelerini gündüzlerine katarak gösterdikleri büyük çaba ve gayret için, bütün kalbimle teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun. Üç ay boyunca devletin her türlü güç ve imkânlarını seferber ederek, her türlü tehdit ve şantaj unsurunu kullanarak oluşturulan iktidar baskılarına rağmen eğilip, bükülmeden dik durabilen, değerlerini menfaatlerinden üstün tutarak teslim olmayan, namuslarıyla eş değer tuttukları şerefli oylarıyla bize destek olan ve arkamızda duran bütün vatandaşlarımıza, mensubu olmaktan şeref duyduğum Partim ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.

Herkes tarafından bilinmesini isterim ki; yeniden seçilmiş olduğum Milletvekilliği görevimde; şehrimiz, ülkemiz ve Aziz Milletimiz adına yapılacak her türlü doğru işin yanında, atılacak her türlü yanlış adımın da ne pahasına olursa olsun karşısında olacağım. Özellikle 1 Kasım seçimlerinde her türlü olumsuz şarta rağmen iradesini bizden yana kullanarak yanımızda duran vatandaşlarımızın ve dava arkadaşlarımızın, bu konuda en küçük bir tereddüde kapılmamaları en kalbi temennimdir.

Bir kez daha 1 Kasım seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyor, bütün vatandaşlarımıza gönülden sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs