Şaban Dişli sözünü tuttu

Kızılay’ın öncülüğünde işadamlarının desteği ile yapılan ev, Milletvekili Şaban Dişli tarafından döşendi.
Ali ARICI Ali ARICI

 Serdivan Kızılay Şubesi tarafından Kazımpaşa’da yaptırılan yaşlı kadının evini, AK Parti Milletvekili Şaban Dişli eksiksiz döşedi.

SÖZ VERMİŞTİ

Kullanılmayacak durumdaki yaşlı kadının evini, yaşanacak güzel bir yere dönüştüren Serdivan Kızılay Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, AK Parti Milletvekili adayı olan Şaban Dişli’nin de katılımı ile evin anahtarını teslim etmişti. O gün Milletvekili adayı olan Şaban Dişli, evin tüm eşyalarını alma sözü vermişti.

2 GÜN SONRA

Bu sözün üzerinden 2 gün sonra Milletvekili Şaban Dişli tarafından gönderilen ekip, evin tüm ihtiyaçlarını tespit edip, perdelerine kadar ölçüsünü aldı. 5 gün sonra evin tüm eşyaları getirilerek yerleştirildi. Ev sahibi Nagihan Kırkmaz, hayal bile edemeyeceği bir eve sahip olduğunu belirterek, “Evimi yaptıran Kızılay Şubesi’nin yanında, evimi bir yuvaya dönüştüren Milletvekili Şaban Dişli’den Allah razı olsun” dedi.

KAHVE İKRAM ETTİLER

Evine yerleşen Nagihan teyze, evinin tüm eşyalarını alan Milletvekili Şaban Dişli’yi kahve içmeye davet etti. Kızılay Serdivan Şube Başkanı Mustafa Çakır’ın da hazır bulunduğu ziyarette duygusal anlar yaşandı. Nagihan teyze, “Oğlum Toyota Fabrikası’nda temizlik işçisi olarak çalışıyor. Bu evde oğlum ve kızım ile birlikte yaşıyorum. Başka hiçbir gelir kaynağımız yok. Evimiz adeta başımıza yıkılacak durumda iken, Kızılay bize el uzattı ve evimizi yeniden yaptı. Sizde içini dayayıp döşediniz. Bugün benim en mutlu günüm. Bana bu mutluluğu yaşatan sizlerden Allah binlerce kez razı olsun” diye konuştu.

KÖMÜRÜNÜ DE ALACAK

Kızılay’ın vesilesi ile Nagihan teyzeyi tanıdıklarını söyleyen Milletvekili Şaban Dişli, “Bu mutluluğu görmek kadar güzel bir şey olabilir mi? Kızılay vesile oldu, bize de elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık. Önümüz kış, Nagihan teyzenin kömür ihtiyacını da karşılayacağım. Kışı yeni evinde sıcacık, sıkıntı yaşamadan geçirecek” şeklinde konuştu.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

Kızılay Serdivan Şube Başkanı Mustafa Çakır da, Milletvekili Şaban Dişli’ye teşekkür ederek, “Vekilimizin bu örnek davranışı, Nagihan teyze kadar bizleri de mutlu etti. İhtiyaç sahibi o kadar çok vatandaşımız var ki. Hayırseverlerimizi bu vatandaşlarımıza yardım eli uzatmaya davet ediyoruz. Bugün Nagihan teyzeyi mutlu ettik, gelin yarın başka bir vatandaşımızı, öbür gün başka bir vatandaşımızı mutlu edelim” diyerek, çağrıda bulundu.


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs