Kurucu Başkanlardan Vekillere Ziyaret

Ak Parti Kurucu İlçe Başkanları , Kurucu Adapazarı Merkez İlçe Başkanı Arkadaşları Ayhan Sefer Üstün'ün AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi nedeni ile 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundular.
Ali ARICI Ali ARICI

Ak Parti Kurucu ilçe Başkanları Ankara’ya çıkarma yaptılar. Eski Başkanlar Öncek Ak Parti Genel Merkezi, Ardından TBMM’ne gittiler


Ak Parti kuruluşunda Adapazarı Merkez İlçe Başkanlığı yapan, ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Ayhan Sefer Üstün'ün bu göreve getirilmiş olması, kurucu ilçe başkanlarını mutlu etti. Bunun üzerine kurucu başkanlar 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundular


Ak Parti, Selami Öztürk, Şenay Sakal, Nurettin Albayrak’ın da aralarında olduğu eski ilçe başkanları  Ankara’ya bir dizi ziyarette bulundular. Aralarında eski Geyve İlçe Başkanı şimdinin Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın da olduğu heyet önce Ak Parti Genel Merkezi’ne Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ü ziyaret ettiler.


Üstün ziyaretten mennun oldu:


Kurucuların ziyaretindençok memnun olduğunu dile getiren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün şu ifadelerde bulundu:


"Ben Ak Parti kuruluşunda Adapazarı Merkez İlçe Başkanı idim. Dolayısı ile arkadaşlarının Genel Başkan Yardımcısı olmasından dolayı memnun olmuşlar. Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bazılarının işleri olduğundan katılamadı ama çoğu bizim yanımıza geldi. Ak Parti daha önce görev yapmış insanları bünyesinde  barındıran, onlara değer veren , onları yapı içinde tutmaya çalışan bir parti. Herkese ayrı bir değer vererek oyunda tutmaya çalışan bir partidir. Bu arkadaşlarımız da seçimlerde tecrübelerinden, yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı onlara değer veriyoru. Tecrübelerden ve hizmetlerinden istifa de etmek istiyoruz. İlçelerde saygın ve değerli arkadaşlardır. Şahsen bu arkadaşlardan ben onlardan memnunun. Kendilerine seçim de gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ettim. Bireysel başarıdan ziyade kollektif başarıdan yanayız. Ak Parti son seçimde de herkesin katkısı var. Emeği geçen herkese başta mevcut yöneticilere ve önceden göerve yapmış seçimde yanımızda olan tüm arkadaşlarııza teşekkürler ediyoruz" dedi.


TBMM ve Çelik'e ziyaret


Heyet ardından TBMM’ne geçerek burada, Recep Uncuoğlu, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz ve Şaban Dişli’ye de uğrayarak ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.


Heyet son olarak Bilim ve Teknoloji Bakan Yardımcılığı görevine atanan Hasan Ali Çelik’e geçerek  yeni görevinden dolayı ‘Hayırlı olsun ‘ ziyaretinde bulundular. 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs