Geyve Halk Kütüphanesi Otomasyon Sistemine Geçti

Geyve İlçe Halk Kütüphanesi 01.01.2016 tarihi itibari ile yeni ulusal otomasyon sistemini (KOHA) kullanmaya başladı. Kullanmakta olduğu bu sistem okuyucuların kütüphane ile olan irtibatını kolaylaştıracak ve talep ettikleri kitaplara daha hızlı ve kolay ulaşmasını sağlayacaktır.
Editör Editör

KOHA otomasyon sistemi kütüphanede faaliyete geçirilmesi için kitaplar etiket ve barkod sistemi ile yeniden tasnif edilerek kullanım olarak kolay kolaylaştırıcı bir etken olarak faaliyete katıldı.

Geyve Halk Kütüphanesi Sorumlu memuru Muzaffer Yemiş:“Okuyucularımıza tavsiyemiz 01.01.2016 tarihi itibari ile Geyve İlçe Halk Kütüphanesi olarak yeni bir çalışma dönemine girmiş olan kütüphanemizi sık sık ziyaret ederek kütüphanemize okuyucu olarak katılmaları ve destek sağlamalarıdır.

 Bu çalışma döneminde Geyve İlçemizde okuma alanında önemli işler başaracağımızı temenni ediyoruz. 

Unutmayalım ki kütüphanelerimizi ne kadar çok kullanır ve desteklersek bir o kadar kaliteli hizmet alırız.”şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN 

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs