Karne Töreni Osmangazi Ortaokulu'nda Yapıldı

Karne Törenine; Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, Geyve İlçe MEM Mehmet Salih Canbal, ME Şube Müdürü Aydın Bal, okul yöneticileri, veliler ile öğrenciler katıldı.
Editör Editör

Kaymakam Memiş; bir sınıfta öğrencilere karne, teşekkür belgesi ile takdirname alanların belgelerini verdi.

Geyve Osmangazi Ortaokulu’nda yapılan tören; Saygı Duruşu ve Müzik öğretmeni Çiğdem Abda yönetiminde İstiklal Marşı’nın birlikte okunması ile başladı. 

Programın sunumunu Geyve Osmangazi Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Gülşah İpek yaptı.

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş: “2015-2016 eğitim-Öğretim yılı birinci karne töreni yapmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Karne tatili öğrenciler açısından akraba ve arkadaşları ile görüşme imkânı açısından güzel. Lakin yinede boş durmayıp kitap okuyarak boş zamanlarını değerlendirmek öğrenciler açısından daha da güzel olacaktır. Dersleri zayıf olanlar derslerini yükseltmek için çalışıp, bu derslerini telafi etmek gayreti içinde olmaları gerekir. Son yıllarda yapılan devlet kurumlarında yapılan araştırmalarda kitap okuma oranını düşüklüğü göze çapmaktadır. Kitap okuma oranını yükseltmemiz gerekir.”şeklinde konuştu.

Geyve MEM Mehmet Salih Canbal: “2015-2016 Eğitim-Öğretim birinci karne törenine katılımlarınız için teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin aldığı karneler aynı zamanda anne-babalarında karneleri. Biz eğitim-öğretimi bu şekilde düşünüyoruz. Bunu vurgulamağa çalışıyoruz. Üzerimize düşen görevleri daha iyi yapmak üzere hem sizler, anne-babalar tekrar tekrar düşünüp bunu yapmak zorundayız. Çocuklar tatilde bol bol dinlenin, eylenin bir araya gelerek veya yalnız ders çalışın. Özellikle 15 tatil döneminde sizlerden istediğim tablet, telefon, laptop, mümkün ise bilgisayardan uzak durmanızı isteyeceğim. Çünkü gerçekten çağımızın en büyük hastalığı ve sizlerin en büyük düşmanınız bunlardır. Bunlardan ne kadar uzak durur iseniz inanın başarınızın o kadar daha iyi olacağına inanıyoruz. İlçe Kaymakamı İlyas Memiş’e eğitim-öğretim’e vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” Diye ifade etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs