İmam-Hatip Ortaokulundan Şiir Dinletisi

Geyve İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri, okudukları şiir ve ilahilerle dinleyicilerin gönüllerini fethetti.
Editör Editör

Geyve İmam-Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen şiir gecesine ilçe kaymakamı İlyas Memiş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal, ilçe müftüsü Ali Erhun, Milli Eğitim şube müdürü Aydın Bal, HEM Mustafa Doğan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.


GEYVE'DE BİR İLK

Programın sunuculuğunu yapan öğretmen Derya Kapan ve Halil Sert: Programı tam zamanında başlatarak, Geyve'de bir ilke imza attılar. Bu durumdan çok memnun kalan seyirciler, bütün programların zamanında başlamasını istiyoruz, dedi.


GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

Program İstiklal Marşının söylenmesiyle başladı. Abdüsselam Yıldırım Kuran-ı Kerim okudu.

Öğrencilerin okuduğu şiir ve ilahilerin yanı sıra; Dört Güzeller, Okula Nakil Var ve öğretmen Gökhan Kılıç'ın oynadığı Herodot Cevdet skeçleri çok beğenildi. Öğretmen Ahmet Erol, Abdurrahim Karakoç'un İsyan-ı Sukut şiirini, öğretmen Allattin Balcı da Geyve kaymakamı İlyas Memiş'in Sabırlı Sukut şiirini seslendirdi. Öğrenciler, öğretmen İbrahim Açılan'dan şiirler okudu. Ali Bekiroğlu, tulumla Artvin oyun havalarını çaldı. 

Geyve kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Canbal ve müftü Ali Erhun programa katılan öğrencileri tebrik edip, çeşitli hediyeler verdi.

Okul müdürü Ali Demir, programı hazırlayan öğretmen, öğrenci ve davetlilere teşekkür etti.

MEHMET AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs