NEDEN SAKARYA ÜNİVERSİTESİ?

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi bölüm başkanı Doç. Dr. Yusuf Çay, YGS'ye girecek olan Geyve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği konferansta: “Sakarya Üniversitesi, kaliteli eğitimi ve yeşilin kucağında göl manzaralı kampusuyla en güzel üniversitedir.”dedi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve İmam-Hatip Lisesi salonunda düzenlenen konferansa okul müdürü Erol Erdem, öğretmenler ve çok sayıda öğrenciler katıldı.

 Doç. Dr. Yusuf Çay yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: Ben de sizin gibi Geyve Lisesinde okudum. Dershane, özel ders görmeden kendi imkanlarımla üniversite sınavına hazırlandım. Makine Mühendisi oldum. Mezun olduğum üniversitede öğretim görevlisi olmaktan memnunum. 

Gençler, sizin de Sakarya Üniversitesini tercih etmenizi tavsiye ederim. Çünkü; Sakarya, doğup büyüdüğümüz yer. Pek çok bölümü olan bir üniversite. Kaliteli bir eğitim veren okul. İstanbul-Ankara arasında eşsiz güzelliğe sahip bir kampusa sahip. Saymakla bitmeyecek özellikleri olduğu için Sakarya Üniversitesini tercih ediniz. 

Okul müdürü Erol Erdem, Doç. Dr. Yusuf Çay'a çiçek verirken: "Sayın hocam, YGS'ye girecek öğrencilerimizi motive edecek bu güzel konuşmanızdan dolay teşekkür ederiz."dedi. 


Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber



Doç. Dr. Yusuf ÇAY

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs