Sağlık Lisesi Eskişehir'de

Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, Eskişehir Osmangazi Üniversitesini gezdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Doç.Dr. MUHARREM DAYANÇ BİLGİ VERDİ

Geyve METAL müdürü Ahmet Akkuş rehberliğinde Osmangazi Üniversitesini gezen öğrencilere Edebiyat Fakültesi öğretim görevlisi Geyveli Doç. Dr. Muharrem Dayanç yaptığı konuşmada: "Ben de Geyve'nin Karaçam Köyündenim. Değerli hemşerilerim, mesleğin iyisi kötüsü olmaz. Herkes için en iyi meslek, sevdiği meslektir. Sizlere YGS'de Eskişehir'i tercih etmenizi tavsiye eder, başarılar dilerim." dedi.


SAĞLIKTA İŞ İMKANI ÇOK

Öğretim görevlisi Demet Kurtbaş ve fakülte sekreteri Sırrı Atak, üniversiteyi tanıtıcı konuşmalarında özetle şunları söylediler: "Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulumuzda; Radyoloji, Protez Ortez, Tıbbi Laboratuar, Tıbbi Dokümantasyon, Sekreterlik, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Optisyenlik ile Yaşlı Bakımı bölümleri vardır. 

Okulumuz; sağlık alanında çağın gereksinimlerine uygun, temel bilgi ve becerilerle donanımlı, ekip içinde uyumlu çalışan, analiz ve sentez yapabilen, insan ve hasta haklarına saygılı, nitelikli sağlık teknikerleri yetiştirmektir.

Mezunlarımız kamu- özel sektör hastanelerinde, kliniklerinde ve Medikal Firmalarda çalışmaktadırlar. Optisyenlik ve Protez-Ortez Programlarından mezun olan öğrencilerimiz isterlerse kendi iş yerlerini açabilmektedir. 

Okul müdürü Ahmet Akkuş, Fakülte yetkililerine teşekkür etti.

Öğrenciler daha sonra, okul müdürü Ahmet Akkuş ile birlikte Eskişehir çarşısını, Uzay Müzesini, Masal Şatosunu ve Sualtı Dünyasını gezip, memnun bir şekilde Geyve'ye döndüler. 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


Geyveli Doç.Dr.Muharrem DAYANÇ

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs