Sakarya Valiliği'ne Geyve'de görev yapmış bir isim gelebilir!

Hükümetin hazırladığı Valiler Kararnamesi'nin açıklanmasına az bir zaman kala kulislerde Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanacağı konuşuluyor. Yerine ise eski Geyve kaymakamının geleceği söylentiler arasında.
Ali ARICI Ali ARICI

Siyasi kulis son zamanlarda oldukça hareketli. Valiler kararnamesi ile ilgili hazırlıkların sona yaklaşıldığı dedikodular arasında.


 Buna göre Türkiye genelinde 40'dan fazla valinin yer değiştirmesi ve bazılarının ise merkeze alınması planlanıyor.


Öte yandan iddialar arasında Emniyet Genel Müdürü' nün de değiştirileceği var. Emniyet Genel Müdürlüğü için ismi geçenlerden biri de Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş.


Vali Coş'un yerine gelebilecek isimlerle ilgili bir numaralı aday ise, bir dönem Geyve Kaymakamlığı görevinde de bulunan, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu. 


Geyve Kaymakamlığı'nın ardından İstanbul Güngören Kaymakamlığı yapan Azizoğlu, daha sonra 2012 yılında Ardahan, 2014 yılında ise Bartın Valisi olarak görev yapmaya başladı.


Azizoğlu'nun Sakarya Valisi olarak atanmaması durumunda ise Sakarya Valiliği'ne Iğdır Valisi Davut Haner'in atanacağı konuşuluyor. 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs