GEYVE'DEN TÜRKMENLERE 2 TIR YARDIM

Geyveliler, AK Parti Genel Merkezi tarafından ülke genelinde Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyasına, AK Parti Geyve İlçe teşkilatı önderliğinde 2 TIR dolusu gıda gönderdi.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


TIR'lar Geyve Cumhuriyet Meydanından dualarla uğurlandı. Uğurlama törenine AK Parti ilçe başkanı Muhittin Irmak, belediye başkanı Murat Kaya, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Uğurulama duasını yapan emekli hoca Mustafa Çelik: "Cenab-ı Allah, Türkmen kardeşlerimizin yardımcısı olsun."dedi.

KİMSESİZLERİN KİMSESİYİZ

AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak yatığı konuşmada özetle şunları söyledi:

Hatay’ın güneyindeki Bayırbucak Türkmenleri son dönemde bir katliamın eşiğinde hayatlarını devam ettirmeye çalışyorlar.

Türkmen Dağı’nda hızla ilerlemeye çabalayan Suriye ordusunun bölgedeki Türkmen vatandaşlarına yaptıkları zulmü şiddetle kınıyoruz. AK Parti olarak bizler kimsesizlerin kimsesiyiz.

Hem yurt içinde hem de yurt dışında hiçbir vatandaşın acı çekmesine seyirci kalamayız.Zor durumda olan Bayırbucak Türkmenlerine, soydaşlarımıza yönelik bir yardım kampanyası başlattık. Vatandaşlarımızdan kuru gıda, giyecek, bot, battaniye, çocuklar için mama ile kuzine soba gibi yardımlar topladık ve bu gün gönderdik.

Türkmenlerin mağduriyetlerini giderebilme adına düzenlenlediğimiz kampanyaya katılan; Ölmez Çelik, Sadırlar, Uğur Balkov, Karaçam Grup gibi işletmelere ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.  

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs