Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Yapıldı

Geyve Belediye Meclisi; 5393 sayılı yasanın 20. Maddesi gereği olarak Şubat ayı 2016 toplantısını Belediye Başkanı Murat Kaya başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.
Editör Editör

Geyve Belediye Meclisi MHP grup başkanı Sebati Koçsar gündem dışı söz alarak özet ile: “Boğazköy Mahallemiz referandum ile daha çabuk hizmet alabilmek bahanesi ile Arifiye ilçesine bağlandı. İlçeden de göç vermeğe devam ediyoruz. Bu sebeple nüfusumuz azalmağa devam ediyor. Hedefimiz 50Bin nüfusun üzerine çıkmaktır. Belediyemizce evde sağlık hizmetleri veriliyor. Araç ve personel yeterli mi? Personelin görev tanımı nedir? Sağlık müdürlüğü ile yapılan protokol var mı? Bu hususlarda bilgi almak istiyorum. Grubum ile şahsım adına teşekkür ederim.”şeklinde konuştu.

Evlerde yapılan sağlık hizmetleri hakkında sunum yapıldı. Belediye Başkanı Murat Kaya, Koçsar tarafından tevcih edilen suallere cevap verdi. 

Gündem; 

1- Zabıta memurlarının yaptıkları fazla mesai ücretleri için, 2016 yılı bütçesindeki rakamların esas alınmasına oy birliği ile karar verildi.

2- Orhaniye Mahallesi 47 ada 33, 34, 35 ile Hırka Mahallesi 105 ada 1, 3, 4 nolu parseller ile ilgili imar komisyon raporu oy birliği ile karar verildi.

3- Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün, Gençlik ve Spor Tesisi ile ilgili yeri ile ilgili talep yazısı hakkında oy birliği ile karar verildi.

4- Düzakçaşehir Mahallesi 148 ada ve 5397 parselde, ihtiyaç sahipleri için konut yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs