Geyve nakış nakış işleniyor

Geyve Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Tepecikler Mahallesi Buhara Sokak ve Orhaniye Mahallesi Güney Sokak’ta kilitli parke tamir çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve Belediyesi'nin kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları hızla devam ediyor.

İlçe genelinde bir çok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Geyve Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Tepecikler Mahallesi Buhara Sokak ve Orhaniye Mahallesi Güney Sokak’ta başlatılan kilitli parke döşeme çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, mahallelerde gerçekleştirilen yol onarım ve bakım çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaya yaptığı açıklamasında, kış mevsimi dolayısı ile yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına birçok alanda yol onarım ve bakım çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirtti.

“VATANDAŞLARIN RAHATI ÖNCELİĞİMİZDİR”


Kaya ayrıca; “Tepecikler Mahallesi Buhara Sokak ve Orhaniye Mahallesi Güney Sokak’ta kilit parke çalışmalarını yürütmeye başladık. Havalar müsait oldukça çalışmalarımız devam edecektir. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir" dedi

"HER ŞEY MODERN GEYVE İÇİN"

Yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını, çalışmaların tam anlamıyla bitmesinden sonra ilçenin modern bir görünüme kavuşacağını vurgulayan Başkan Kaya, "Geyve’miz için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız ve yapacağız" diye belirtti.

Geyve Haber / GEYVE


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs