Geyve’de Başarıya Ödül

Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, 27-31 Ocak 2016 tarihlerinde Bursa ilinde yapılan Yıldızlar bay-bayan Türkiye Karate şampiyonasında dereceye giren Geyve ilçesi sporcularını, antrenörlerini, idarecileri ve velileri Geyve kaymakamlığında ağırladı.

Editör Editör

2002 doğumlu bayanlar 54 Kg Aslınur Mutluay, 2006 doğumlu erkekler 50 Kg Talha Berkant Karaca şampiyonada aldıkları Türkiye üçüncülüğü madalyasından dolayı Kaymakam İlyas Memiş tarafından küçük altın ve kupa ile ödüllendirildi.

Ödül programında, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Nurcan Tabakoğlu, Antrenör Uğur Kobaş, Memduh Sakarya ve sporcu velileri de hazır bulundu.

Teknik direktör Uğur Kobaş: “Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, sporcularımızı onurlandırdı. Başarılardan sonra yapılan bu tarz törenler daha çok gencimizi spora yönlendiriyor, devam eden sporcularımıza teşvik etmek adına örnek oluyor. Bize, sporcularımıza destek olan başarıyı taçlandıran Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs