Beş kafadar diplomatlara taş çıkardı

Geyve Belediye'ne gelerek mahallelerine çocuk parkı yapılmasını isteyen 5 minik kafadar, büyüklere taş çıkartacak şekilde isteklerini Başkan Murat Kaya'ya sunarak olumlu yanıt almayı bildi.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve ilçesi Eşme Caddesi Yaşar Sokak’ta oturan minikler, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı makamında ziyaret ederek oyun parkı istedi. İsteklerini hem yazılı hem de görsel sunumla besleyen minikler adeta diplomatlara taş çıkardı.

Minikler Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı ziyaretinde verdikleri dilekçede;

"Sayın Belediye Başkanımız;

Mahallemizde oyun oynamak için bir alanımız yok. Sizden mahallemize bir park istiyoruz. Mahallemizde çok çocuk olduğundan bir parka ihtiyacımız var. Evimizin aşağısında boş bir arsa var. Orası uygun olabilir. Bize bir park yaparsanız çok mutlu oluruz. Teşekkürler" ifadelerine yer verdi.

İsteklerini ayrıca görselle de besleyen minikler, sunum teknikleriyle parmak ısırttı.  

Küçük ziyaretçilerinin isteklerini olumlu karşılayan Başkan Kaya müjdeyi vererek, “Geleceğimiz olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Onları küstürmemek adına çalışmaları hemen başlatıyoruz" dedi.

Geyve Haber/ GEYVE

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs