Geyve Sağlık Meslek Birinci Oldu

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Akyazı'da düzenlediği Bilgi Kültür Yarışmasında Geyve MTAL (Anadolu Sağlık Lisesi) birinci oldu.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğü Salonunda yapılan meslek liseleri arası bilgi kültür yarışması bölge finaline; Akyazı İşmont Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hendek Akşemseddin Sağlık Meslek Lisesi, Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Taraklı ÇPL ve Karapürçek Mehmet Akif Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.

Jüri masasında; öğretmenlerden Bilal Dumruk, Yusuf Çalık, Murat Çelik, Murat Özdemir, Levent Bayram, Coşkun Cıvık; Sevinç Çelik ve Emine Karakurt Öztürk bulundu. Programı Kuzuluk İlkokulu müdür yardımcısı Murat Maçal sundu. Teknik sorumluluğu Akyazı Madanoğlu Ortaokulu Bilgisayar öğretmeni Esra Çayır üstlendi.

Yarışma sırasında öğrencilere 25 soru soruldu. Sıralama şöyle oldu:

1. Geyve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi:................... 220 puan

2. Akyazı İşmont Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi: 210

3. Hendek Akşemseddin Sağlık Meslek Lisesi:........180  "

4.Taraklı ÇP Lisesi: ...................................................170 "

5. Karapürçek M. Akif METAL...................................:160 "

6. Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi:.......130 "

İlk üçe giren okulun öğrencilerine gram altın, madalya ve kitap hediye edildi. 6 Mayıs 2016 Cuma günü Sakarya'da yapılacak olan il finaline Geyve Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Yunus Emre Özçelik, Esra Çelik, Ecenur Bulat ve Elif Bulut ilde de birinci olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber 


Murat MAÇAL

Esra ÇAYIR

2. Akyazı

3. Hendek

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs