Esnaf Toplantıları Sona Erdi

Geyve Belediyesi çarşı içi esnaf toplantıları sona erdi.

Editör Editör

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya: “Çarşı İçi Toplantımız sonucunda;

- Çarşı içinde ÖZELLİKLE BAYAN HEMŞEHRİLERİMİZİN İSTEĞİ ÜZERİNE; kahvehane esnafının dükkânlarının ön tarafına "herhangi bir masa,tabure,oturak vs. ÇIKARMAYACAK!" Uygulaması devam edecek. 

- Çarşı içinde sadece Mehmet Balkan Sokak (Gökbayrak yapı malzemelerinin o girişten Atapaşa camiinin oraya kadar) olan bölümün üstü kapalı kalacak. Görünüm olarak daha modern bir görünüme kavuşarak, özellikle oluklardaki sıkıtılar giderilecek.

- Çarşı içinde diğer kalan tüm bölümlerin üstü açık olacak.

- Esnafların dükkânlarının dış giydirmeleri tek tip olarak yapılacak bu sayede estetik bir görünüme kavuşacak. 

- Esnaflarımızın sundurmaları 1,5 metreyi geçmeyecek şekilde olacak.

- Çarşı içinde vatandaşların rahat yürüyebilmesi için başlatılan çarşı içine giriş-çıkış kapama uygulaması devam edecek. Uygulamada esnafın isteği üzerine sabah 09.00’da kapanacak akşam 17.00 de açılacak. 

- Kasaplar çarşısı olarakta bilinen ve çarşı içinde kötü bir görünümde olan iş merkezinin dışı tamamen yeniden sıvanarak daha estetik bir görünüm sağlanacak.

- Yeni Pazar yeri yapılarak çarşı içindeki Kapalı Pazar yerinin taşınması, çoğunluğun oylarıyla iptal edilmiştir. Kapalı pazar yeri aynı yerinde kalacaktır. Toplantıya katılan tüm esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Murat KAYA 

Geyve Belediye Başkanı


Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs