SASKİ Zorbalığa mı Başladı!

Tepecikler Mahallesi Eşme Sokak No: 43 de ikamet edenler evlerine geldikleri zaman, İçeriye girince su sayacının yerinde yeller estiğini gören ev sakinleri ne yapacaklarını şaşırdı.
Editör Editör

Kapıyı açıp içeri girdiklerinde, su sayacını söküp götürdüklerini ve yerine kelepçe vurulduğunu gören ev sakinleri, komşulara sorunca üzerlerinde SASKi yelekleri olan 4 kişinin kapı camını kırıp, kapıyı açarak içeri girdiklerini ve çıktıkları zaman ellerinde su sayacı olduğunu ifade etti.

Dairede 6 nüfusun olduğu, 4 çocuğun ise birbirlerini kaldıramayacak yaşlarda olduğu, bulaşık, çamaşır ile çocukların temizliği için dışarıdan su taşıdığını ifade eden ev sakinleri: “Yurt dışından sayısız insan ülkesinden kaçarak bizim ülkemize sığınıyor. Onlara ekmek, su, gıda maddesi ile her türlü yardım devlet tarafından yapılıyor. Biz bu ülkenin insanıyız. Atalarımız, dedelerimiz, daha doğrusu ceddimiz bu topraklar ve vatan için canlarını seve seve feda etmişler. Bunlarda bizim suyumuzu kesiyorlar.”şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs