Hakanın Hatırası-Arapça

Daha önce "Yitik Hazine Yayınları" tarafından neşredilen "HAKANIN HATIRASI" isimli çalışmamız, Arapça olarak Mısır'ın başkenti Kahire'de yayınlanmıştır.
Editör Editör

34. Osmanlı padişahı Sultan II. Abdülhamid'in Arap dünyası tarafından daha yakından tanınmasına vesile olacağını düşündüğüm bu eserin neşrine vesile olan "Işık Yayınları"na ve "Dar al-Nile Yayınevi"ne şükranlarımı arz eder, emeği geçen bütün yayıncı ve editör dostlarıma ve bilhassa tercüme faaliyetini yürüten hocamıza teşekkürü bir borç bilirim.

Hayırlara vesile olması ümidiyle... Daha önce Yitik Hazine Yayınları tarafından neşredilen "HAKANIN HATIRASI" isimli çalışmamız, Arapça olarak Mısır'ın başkenti Kahire'de yayınlanmıştır. 34. Osmanlı padişahı Sultan II. Abdülhamid'in Arap âlemi tarafından daha yakından tanınmasına vesile olacağını düşündüğüm bu eserin neşrine vesile olan Işık Yayınlarına ve Dar al-Nile Yayınevine şükranlarımı arz eder, emeği geçen bütün yayıncı ve editör dostlarıma ve bilhassa tercüme faaliyetini yürüten hocamıza teşekkürü bir borç bilirim.

Hayırlara vesile olması ümidiyle...

Murat DUMAN

Not: Murat DUMAN, Köşe Yazarı olarak GEYVE GÜNDEM ile GEYVE HABER’in köşe yazarıdır. 

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs