Şuurlu Öğretmenler Geyve'de Buluştu

ÖĞ-DER Şuurlu Öğretmenler Derneği Geyve'de çiğköfteli tanışma toplantısı düzenledi.
Editör Editör

Geyve Hacıosmanlar Mahallesi Şimşir Samancı Alabalık Tesislerinde düzenlenen tanışma toplantısına; ÖĞ -DER Şuurlu Öğretmenler Derneği Sakarya temsilcisi Fatih Cingöz, Hasan Koç, Muzaffer Turhan, Geyve temsilcisi Rahmi Kılıç, Mehmet Emin Şimşir ve öğretmenler katıldı. 

Davetlilere ikram edilecek olan çiğköfteyi Adıyamanlı öğretmen Abuzer Polat yoğurdu. Tesis sahibi Şimşir kardeşler, davetlilere çiğköfte, çorba, çay servisi de mükemmeldi.

ÖNCE AHLAK ve MANEVİYAT

Toplantıda bir konuşma yapan  ÖĞ-DER Şuurlu Öğretmenler Derneği Sakarya temsilcisi Fatih Cingöz özetle şunları söyledi: Maddi ve manevi kalkınmamızın teminatı olan salih nesiller için önce ahlak ve maneviyat gelir. Öğretmen olarak amacımız; sevgi ve kardeşlikten yana olan eğitimcileri, aynı çatı altında toplayıp iyi ahlaklı nesiller yetiştirmektir.

Bana bir harf öğretenin kölesi olurum inancı, hakkı üstün tutan bu milletin en önemli değerlerindendir. Bu görev“Önce Ahlâk ve Maneviyat"anlayışıyla yapıldığı zaman anlamlı olacaktır. İyi ve faydalı insan olmak, herkesin iyiliğini ve saadetini istemekle mümkündür. Barış, hürriyet, adalet, refah insan ve toplum içindir. İnsan ve toplumun layık olduğu maddi ve manevi refaha ulaşmasını sağlayacak yepyeni bir anlayışa ihtiyaç vardır. Bu yeni anlayış Milli Şuur´dur. Bu yeni anlayışın yerleşmesinde en büyük sorumluluk eğitimcilerindir.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs