ALİFUATPAŞALI MİNİKLER COŞTURDU

Geyve Müftülüğü Alfuatpaşa Kuran Kursu 4-6 yaş grubu miniklerinin hazırladığı programı salona sığmayan veliler ayakta izlediler.
Editör Editör


Geyve Kaymakamlığı Kültür Merkezi ve Öğretmenevi salonunda düzenlenen programa; belediye başkan vekili Mehmet Doğru, İlçe Müftüsü Ali Erhun, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, kurs öğretmenleri ve veliler katıldı. Programı Sare Kara başarıyla sundu.


SAKARYA'DA BİRİNCİYİZ

Geyve müftüsü Ali Erhun yaptığı açılış konuşmasında özetle şunları söyledi: Müftülük olarak  4-6 yaş grubu çocuklara yönelik yaptığımız eğitim çalışmalarından dolayı Sakarya'da birinci sıradayız. Geyve'de 4-6 yaş grubu çocukların oluşturduğu 8 sınıfta, toplam 110 öğrencimiz var. Gelecek yıllarda İnşallah bu sayımız daha da artacak. İlçemizde 10 sınıflık Kuran Kursu yapmak için arsamız hazır. Yakında bina yapım çalışmalarına başlayacağız. Bu konuda bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgenmeyen vatandaşlarımızdan Allah razı olsun.


ÇOCUKLARINIZI BEKLİYORUZ

Bizim amacımız; çocuklara milli ve manevi bilgiler vererek, geleceğimizin Fatihlerini, Kanunilerini, Mimar Sinanlarını yetiştirmektir. Kıymetli veliler, bu güzel çalışmaları devam ettirebilmemiz için desteklerinizi bekliyoruz. Böylesine güzel programı hazırlayan Alifuatpaşa Kuran Kursu hocalarımız Pakize Yetiş, Gülsüm Kılıç ve  Fatma Sever Tayfur'a teşekkür eder, minik öğrencilerimizin başarılarının devamını dilerim.


MİLLİ ve MANEVİ LİDERLER 

Program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı,namaz süreleri, ilahiler ve kahramanlık şiirleriyle devam etti. Minik öğrenciler giydikleri kıyafetlerle Osman Gazi, Yavuz Sultan Selim, Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, Mimar Sinan, Seyit Onbaşı; Yunus Emre, Mevlana, Şeyh Edebali, Yahya Efendi gibi milli ve manevi değerlerimizi yaşattılar. Geyve müftüsü Ali Erhun, Kuran-ı Kerimi hatmeden çocukları tebrik edip plaket verdi.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Geyve müftüsü Ali ERHUN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs