Atatürk Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim ve Teknoloji Fuarı Açıldı

Program; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın birlikte okunması ile başladı.

Editör Editör

Programa; Geyve İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, Geyve Belediye başkanı Murat Kaya, Belediye Meclis Üyesi Selami Çolak, MEM Mehmet Doğan, ME Şube Müdürü Aydın Bal, Geyve HEM Mustafa Doğan, METEM Müdürü Tekin Bayer, Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçak, Geyve Mal Müdürü Serdar Suat Aytek, okul yöneticileri ile öğrenciler katıldı.

Programın açılış ve “Hoş Geldiniz” konuşmasını okul müdürü Sevgi Koçak yaptı. 

Koçak yaptığı konuşmada: “TÜBİTAK’ın desteği ile düzenlemiş olduğumuz 4006 Bilim Fuarı’mızın açılışını gerçekleştiriyor olmamızın mutluluğu içerisindeyiz. Açılış törenimize “Hoş Geldiniz” Bilindiği üzere Bilim Fuarları, öğrenmeğe istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlar. 

Biklim Fuarları, genç bireylerin bilimin önemini kavrayıp, birçok teaorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağlar. Bu tür etkinlikler; hayal gücü ile yapıcılığın birleşimidir.

Öğretmen ile öğrencilerimizin gayretli çalışmaları sonucu ortaya çıkan bu projelerin, bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ediyoruz.”

Proje çalışmalarının her birinin ilerideki bilimsel çalışmalara atacakları imzanın ilk basamağı olacağını ifade eden Koçak sözlerini şöyle sürdürdü: “Değerli misafirlerimiz, proje çalışmalarında emeği geçen, tüm öğretmen ile öğrencilere, huzurlarınızda teşekkürlerimi sunar iken, sizlere tekrar hoş geldiniz der, teşriflerinizden dolayı teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.” Şeklinde konuştu.

TÜBİTAK 4006 Fuarı gezilip öğrencilerden gerekli bilgiler alındı. Program ikram ile son buldu. Programın sunumunu Türkçe Öğretmeni İbrahim Açılan yaptı.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs