UKBA Turizm Yemekte Buluştu

Geyve Sabırlar Köyünden İsmail ve İsmet Küçükçakır kardeşlerin Adapazarı'nda kurduğu Ukba Hac-Umre Turizm seyahat acentası, Türkiye çapında şubeler açıyor.
Editör Editör

Ukba Turizm yönetim kurulu, Geyve'de görev yapan eğitim camiasına Hayati Mert'e ait Adliye Köyündeki Uğur köfte salonunda akşam yemeği verdi. 


SABIRLAR KÖYÜNDEN YURT ÇAPINA 

Yemek sırasında bir konuşma yapan Ukba Turizm seyahat acentesi yönetim kurulu başkanı İsmail Küçükçakır özetle şunları söyledi: 2006 yılında hac ve umre seyahati düzenleyerek başlayan firmamız, kurulduğu günden beri sürekli gelişmektedir. 2011 yılından itibaren hac, umre ve iç turizm sektörüne yeni bir anlayış getirdik.

İstanbul, Kastamonu, Zonguldak, Ağrı, İsparta başta olmak üzere yurdun dört bir bucağında Ukba şubeleri açmaktayız. 


HALKA HİZMET, HAKKA HİZMETTİR

Amacımız, değişen şartları günü gününe takip ederek insanlara en güzel hizmeti vermektir. Halka hizmet, Hak'ka hizmettir, düşüncesinden yola çıkarak vatandaşlarımızı, öğrencilerimizi yurt içi sosyal ve turistlik gezilere götürmek; Hac ve umre seyahatlerini sünnete uygun olarak yapmalarına yardımcı olmaktır.

OKUL GEZİLERİ ve TURLAR

 İstanbul Adalar, Çanakkale, Eskişehir, Konya, Bursa, Kapadokya, Yedigöller gibi tarihi ve turizm değeri olan yerlere okul gezileri ve yetişkinler için turlar düzenliyoruz. Yolculuk sırasında koltuk sigortanız yapılıyor. Rehberimiz daima yanınzda oluyor. Yemeklerimiz açık büfedir. 


AMAÇ DOST KALMAKTIR

Bizim için önemli olan; seyahatimizin başında oluşturduğumuz dostluğun, seyahat sonunda da baki kalmasıdır. Menuniyetinizi dostlarınıza, şikayetinizi bize bildirirseniz; sizlere daha iyi hizmetler sunarız. 

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber

Yasin ÇELİK, Ömer KAÇMAZ, İsmail KÜÇÜKÇAKIR ve İsmet KÜÇÜKÇAKIR

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs