Süleyman Gülsüm Odabaş Okulu Bolu'da

Geyve Nurosmaniye Mahallesi Süleyman Gülsüm Odabaş Ortaokulu öğrencileri Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesine bilim ve kültür gezisi yaptı.
Editör Editör

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Elif Öztürk, Fen Ve Teknoloji Öğretmeni Ayşe Beyza Coşkun, Matematik Öğretmeni Naim Acar ve Türkçe Öğretmeni Ezgi Öztürk tarafından düzenlenen geziye okulun öğrencileri de katıldı. 

Geziye, Abant üniversitesi kültür merkezindeki mavi salonda üniversitenin tanıtımı ile başladı.  İzzet Baysal müzesi ziyaret edilerek, hayatı hakkında bilgi sahibi olundu. Ardından AR-GE proje pazarında sergilenen eserler çocuklar tarafından hayranlıkla incelendi.

İş adamı İzzet Baysal tarafından, tüm mirası üniversite vakfına bağışlanan Abant İzzet Baysal Üniversitesi gezilerek hayır yapmanın ne kadar önemli olduğu yerinde görüldü.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, öğrencilerimizle senato odasında bir araya gelip merhum İzzet Baysal ve AİBÜ hakkında bilgi verdi. Öğrencilerimizle tek tek tanışan Rektör Coşkun, onlara hayatta başarılı olmak için her zaman planlı ve programlı olmayı tavsiye etti ve çeşitli hediyeler verdi. 

Öğrencilerimiz  Gıda Mühendisliği bölümü laboratuarındaki mikroskopla yoğurt bakterilerini incelediler ve asit baz ayraçlarıyla ilgili uygulamaları gördüler. Diş hekimliği fakültesini ziyaret eden öğrenciler laboratuar gezisin ardından hediye edilen ağız bakım setiyle oradan ayrıldılar.

Fakülte içerisine yapılan caminin ziyaretinin ardından Gölcük Milli Parkında güzel zaman geçiren öğrenciler akşam Sakarya'ya döndüler.

Mehmet AYDOĞAN

Geyve Haber


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs